Instant Computer Repair

Uw sleutel tot alle ICT oplossingen

Software • Hardware • DevelopmentIk wilde een laptop kopen, ik had alleen een probleem: Ik wist helemaal niets van computers!

Wat ik nodig had was eerlijk en helder advies. Iemand die met mij mee zou gaan naar een of meerdere winkels om mij ter plekken uit te leggen wat de mogelijkheden waren. Dit bleek mogelijk te zijn. Instant Computer Repair ging met mij mee. Zelfs bij het kopen van de juiste muis! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. En binnen een uur had ik goed beeld van de mogelijkheden.

Na de aanschaf van een laptop werd hij in een snelle tijd ter plekken ge´nstalleerd en aangesloten. Ik had direct draadloos en veilig internet! Zelfs de muis en printer werden gebruiksklaar gemaakt. Helemaal top!

Naast de snelheid van de geleverde service, werd mij in zeer begrijpelijke taal uitgelegd hoe de computer werkt en wat belangrijk is om te weten. Ook op al mijn vragen werd helder antwoordt gegeven. De klantvriendelijkheid vond ik terug in zowel de service als benadering, dit vind ik erg belangrijk. Het geeft een goed gevoel dat je computer onder professionele handen valt!


Monique Buermans
Arnhem