Instant Computer Repair

Uw sleutel tot alle ICT oplossingen

Software • Hardware • DevelopmentWe zijn al enkele jaren via de buren aangesloten op internet zonder al te veel problemen, buiten het beheer van onze eigen computer dan.

Tal van problemen en vragen: trage computer, vastlopen, voldoende beveiliging? Het Instant Computer Repair abonnement was dé uitkomst.

Deze zomer gestart: regelmatige update en opschonen van de computer. Hulp bij problemen. Alles loopt weer perfect. Met twee kinderen op de middelbare school was ook aanpassing van de internetaansluiting nodig. Instant Computer Repair adviseerde om het anders aan te pakken. Op advies van Instant Computer Repair hebben we nu een eigen directe aansluiting met een klein netwerk en voor ieder een internetverbinding, inclusief mijn laptop van het werk.

Kosten voor de aanleg kon voor een deel nog uit het abonnement en het bijkopen van minuten. De totale kosten voor afsluiten internetabonnement, router, bekabeling en aansluiten computers bleef daardoor beperkt. Kortom we zijn zeer tevreden met ons abonnement bij Instant Computer Repair. De telefonische helpdesk werkt ook prima.

Een aanrader dus!


Hans Sprangers en Patty Rameckers
Nijmegen