Instant Computer Repair

Uw sleutel tot alle ICT oplossingen

Software • Hardware • DevelopmentIn de beginjaren van het computertijdperk deed ik nog veel zelf. Het was ook niet zo ingewikkeld, ik vond het leuk en de computer was nog niet zo belangrijk. Maar er is veel, heel veel veranderd! Nu zitten we iedere dag op de computer. We doen er ook heel veel meer mee. Al onze foto's staan op de computer, heel veel muziek en films, we doen onze bankzaken met de computer en op bijna dagelijjkse basis sturen we emailtjes naar vrienden en bekenden. Dan heb ik het nog niet over de belastingaangiftes, de spelletjes, het thuiswerken en alle documenten die we op de computer bewaren. We kunnen niet meer zonder.

En dan wordt een goed onderhoudscontract en een goede service ineens heel erg belangrijk. Bij voorkeur met een partij die ook verstand heeft van allerlei virussen en spyware die je computer bedreigen. Je moet er niet aan denken dat je al je foto's kwijt raakt of al die mooie muziek, wat een ramp! En wat je zeker niet wil is je computer naar de winkel brengen en dan iedere dag bellen om te vragen: "wanneer is ie klaar?"

Daarom zijn wij zo blij met Instant Computer Repair: als er een probleem is, dan is één telefoontje voldoende en binnen een vloek en een zucht staat er een medewerker van Instant Computer Repair op de stoep. Iemand die weet waar hij het over heeft en die de boel gewoon thuis repareert. Wij hebben twee abonnementen (we hebben ook 2 computers) omdat we zeker willen weten dat we altijd hulp krijgen in geval van nood en ook omdat er dan ieder jaar een check gedaan wordt (een soort APK keuring). Geeft gewoon een goed gevoel.

Wij zijn heel tevreden en raden iedereen aan om met Instant Computer Repair in zee te gaan!

Geen gedoe, geen gezeur, gewoon goede service!


Herman Deelen
Arnhem