Instant Computer Repair

Uw sleutel tot alle ICT oplossingen

Software • Hardware • Development

Website ontwerpen

Kennismakings gesprek
Een website ontwikkelen begint bij Instant Computer Repair altijd met een eerste kennismaking. Waarin o.a. uw wensen en eisen met betrekking tot huisstijl, de vormgeving en informatie die u wilt publiceren aan de orde komen. Verder is van essentieel belang, indien u nog geen domeinnaam heeft, bijvoorbeeld www.uwnaam.nl, deze aan te vragen. Instant Computer Repair kan u hierbij helpen.

Inventarisatie benodigde informatie
Na goedkeuring van, de door ons opgestelde offerte, wordt er in overleg met u een tijdschema opgezet. Hierna wordt een begin gemaakt met het verzamelen van al het benodigde informatiemateriaal zoals teksten en fotomateriaal voor uw website. Foto's en logo's kunnen door ons worden ingescand.

Het ontwerpen van uw website
Vervolgens wordt er een begin gemaakt met een duidelijke opzet voor uw website. De aangeboden informatie wordt overzichtelijk en logisch geplaatst. Zodat de bezoekers van uw website zo snel mogelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

De oplevering
Tijdens deze fase wordt de website uitvoerig met u getest en besproken. Wijzigingen worden waar nodig doorgevoerd. Pas wanneer u helemaal tevreden bent wordt de website op het internet geplaatst en aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines. Vanaf dit moment is uw website online en kan dan door iedereen bekeken worden.

Het onderhoud
Het is belangrijk dat uw website up to date blijft, om de website actueel te houden kan Instant Computer Repair u uiteraard helpen door deze onderhoudswerkzaamheden u uit handen te nemen.

U heeft al een website vanaf 150,00 ( klik hier voor de tarieven )